Αλλαγές και Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ!
  • Για όλες τις επιστροφές προϊόντων, είναι απαραίτητο τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση (μαζί με το καρτελάκι), αχρησιμοποίητα, να μην έχουν πλυθεί και να επιστραφούν σε διάστημα εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.
  • Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν σε άλλο νούμερο ή με κάποιο άλλο σχέδιο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει διαθέσιμο.
  • Στην περίπτωση της αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων από Ελλάδα, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει την εταιρία, και είναι απαραίτητη η επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο του Superstacy.
  • Στην περίπτωση αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων από Ελλάδα για δεύτερη ή παραπάνω φορές, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα και αφορούν το ποσό των 4,00€ / αποστολή.
  • Στην περίπτωση αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων από Κύπρο, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα.
  • Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ούτε επιστροφές σε όλα τα αξεσουάρ.
  • Τα προϊόντα που έχετε αγοράσει με έκπτωση 50% και άνω, στα οποία υπάρχει χρέωση και για την 1η αλλαγή (αφορά τα έξοδα αποστολής) 4,00€ / αποστολή.
    Για κάθε επόμενη αλλαγή στην ίδια παραγγελία, υπάρχει χρέωση (αφορά τα έξοδα αποστολής) 4,00€ / αποστολή.
*Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων, η γνώμη του εξειδικευμένου προσωπικού του Superstacy θα σας βοηθήσει με την επιθεώρηση του αντικειμένου, προκειμένου να αποφεύγεται η καταχρηστική επιστροφή των προϊόντων που έχουν φθαρεί ή καταστραφεί.
!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ενημέρωση ή χρέωση Superstacy, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.
Επιστροφή χρημάτων ΕΛΛΑΔΑ
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς.
Ο αποστολέας αναλαμβάνει τα μεταφορικά με εταιρία της επιλογής του (χρέωση αποστολέα).
Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα εγκριθεί η αίτηση επιστροφής χρημάτων και θα σας καταθέσουμε την αξία του προϊόντος στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε αφού θα παραλάβουμε το δέμα σας.
Σε παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας ή Paypal η επιστροφή της αξίας των προϊόντων γίνεται στον αντίστοιχο λογαριασμό.
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού.
Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προιόντων. Οποιαδήποτε έξτρα χρέωση από υπηρεσίες της courier  δεν επιστρέφονται!* Σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ενημέρωση ή με χρέωση Superstacy, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται κάθε αρχή του επόμενου μήνα.


Επιστροφή χρημάτων ΚΥΠΡΟΣ
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς.
Τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή μόνο εφόσον η εξόφληση της παραγγελίας έχει πραγματοποιηθεί με Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτα ή Paypal.
Σε αντίθετη περίπτωση που το προιόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού. Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προιόντων.
*Οι επιστροφές χρημάτων για παραγγελίες με αντικαταβολή πραγματοποιούνται μαζικά από το λογιστήριο κάθε τέλος του μήνα, με αρχές του επόμενου.
*Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε διαφορετική τράπεζα από τις συνεργαζόμενες με την εταιρία, οι χρεώσεις επιβαρύνουν τον καταναλωτή.
(Συνεργαζόμενες τράπεζες : Εθνική, Πειραιώς, Eurobank)
 
*Για αλλαγές ή επιστροφές χρημάτων στα προϊόντα μας, πρέπει αρχικά να επιστρέφονται στην εταιρία μας και εφόσον γίνει έλεγχος της κατάστασης των προϊόντων -προκειμένου να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση- πραγματοποιείται το αίτημα αλλαγής/επιστροφής χρημάτων.